Det var den 19 maj 1613 som Xu Xiake, den framstående geografen, resenären och författaren under Mingdynastin, skrev ”En resa till berget Tiantai”, det första kapitlet i hans Resedagböcker. År 2011 instiftades Turismens dag i Kina denna dag för att bevara och hedra Xu Xiakes minne.

China Cultural Center in Stockholm vill därför visa fotoutställningen Det vackra Kina: människa, natur, harmoni på vår hemsida samt på WeChat och Facebook. Syftet är att lyfta fram charmen och harmonin i Kinas natur och kulturarv för att inte ens pandemin ska kunna hindra oss från att finna skönhet.· 激情飞扬 ·

Ohämmad sång


· 观山听水 ·

Bergens och vattnens rytm

· 优游自然 ·

Graceful Leisure


· 优游自然 ·

Naturlig fröjd

 


Facebook: China Cultural Center in Stockholm

https://www.facebook.com/China-Cultural-Center-in-Stockholm-110983273921638

Tik Tok: cccinstockholm

@cccinstockholm

Wechat: 斯德哥尔摩中国文化中心 or scan the QR code below

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *